teisipäev, 21. september 2021

Mul on sõber

 Mul on uus sõber. Käime juba mõnda aega Võru linnas hommikuti jalutamas ja tänu sellele olen ma leidnud omale suure sõbra. Selleks on järve ääres elav aastane bernikas Mia. Mia on väga vahva- temaga saab joosta üks ühel pool ja teine teisel pool aeda. Eile hommikul hakkas Mia just oma perenaisega jalutama minema, kui me neid kohtasime. Nendega oli päris vahva aga natukene ma kardan ka Miat, sest tema on minust ju suurem ja ta ei haugu eriti minu peale. Nuuskida oli vahva aga kui tema minuga mängima tahtis hakata, siis ma ehmusin ära. Natukene kardan ka :) Täna oli Mia jälle aias ja me jooksime niisama. No nii on palju ohutum :)
Üks asi veel- mu perenaine räägib juba mõnda aega mingist näitusest. No näis, mida see tähendama hakkab :P Kui see on söödav, siis ma võin ju proovida!

Aitäh Gretu, et pildi tegid :)


laupäev, 11. september 2021

Liigu koos koeraga!

 Ei noh, nüüd on lood nii, et mu perenaine võtab minuga osa uuest väljakutsest: https://www.facebook.com/fendafmaius/photos/a.2351019771820221/2963075550614637/?type=3&theater

See ei tähenda muud, kui et ta käib minuga hommikuti jalutamas, kui ma just peremehega koos tööle ei lähe. No nendel päevadel, kui hommikul ei jaluta, mängime me lihtsalt palli või kõnnime mööda põlluääri. Ega sellel ka midagi viga pole. Aga täna, laupäeval, kui perenaine tööle jälle läks, võttis mu endaga kaasa tema õde. Ma jalutasin täiesti pika ringi maha. No loodetavasti on perenaine laisk ja ei viitsi enam õhtul metsa minna. Praegu lõpetan kirjutamise, sest niiiiiiiii mõnus uni tuleb peale.Kasutaja FendaF foto.