teisipäev, 24. august 2021

Hiiumaa

 No nüüdseks olen ma avastanud siis Virumaa ja Hiiumaal on ka käidud. Möödunud nädala lõpus käisime mingil suguvõsakokkutulekul. Näete, kui pika sõna ma suutsin meelde jätta. No praamiga sõita oli tore, meri oli vahva ja väga suurte lainetega. Mürada sain metsas ja luidetel seni, kuni mu pere suurem väike kahejalgne oma jalga vigastas. Aga ega see ei lugenud mulle- ma jooksin ikka edasi. No ja siis kohtusin ma Killluga. Ta on selline pisike natuke pontsakas taksi meenutav pruun koer, kes minuga joosta ei viitsinud aga kannatas mu haukumise ära. Me saime lõpuks isegi sõpradeks ja suutsime mõned sammud koos käia. Kahju, et ta nii kaugel minust elab, muidu käiksin temaga ikka mängimas.
Uue kogemuse sain ma aga sellega, et kokkutulekul laulis meile neidudekoor Leelo. Oi nad panid mind kuulama. Sellest ma muidugi aru ei saanud, et miks nende laulu peale inimesed plaksutama hakkasid. Ma püüdsin neile öelda, et olgu vait ja kuulaku edasi aga nemad muudkui plaksutasid. Ebaviisakad sellised!
Haapsalus käisin ma ka pärast veel.

Ühe toreda Haapsalu maja väravas

laupäev, 14. august 2021

Metsas

 Täna käisime jälle metsas. Ma ei saa aru, miks mind sedasi väsitatakse... Ma nagunii müran tagasi jõudes edasi. No natukene pikutan ja puhkan aga ega ma siis pikalt ei puhka. Aga metsas oli täna teistmoodi. Keegi muudkui paugutas kusagil ja vihma ka sadas. No ega mul nendest paukudest oli nagunii savi- kõik paugutavad igalpool ümberringi aga millegipärast ei tahtnud mu kahejalgsed edasi liikuda peale paugutama hakkamist ja me keerasime teisele poole. Hmhh... Ma algul arvasin, et nad kardavad aga siis ütlesid, et kusagil on mingid laskmisharjutused. Ma võiks ka vabalt seda harjutust teha! Ah, las ta olla. Saigi pisem ring jalutatud. Nagunii viivad nad mu homme jälle metsa, sest nende arvates olen ma siis rahulikum ja ei näri midagi. Mulle sobib!

pühapäev, 8. august 2021

Mina olen Kässu

 Tere!

Mina olen Wunderstern Cassandra (kutsutakse mind Kässuks, Kässiks, Totuks). Ma sündisin 11. mail 2021 Harjumaal. Minu ema on Wunderstern Reena ja isa Kim Zonnenberg Rusich. 

Need on minu isa ja ema

Mul on kolm õde Cessilya (pikakarvaline), Coco Chanel, Cordelya ja mina ka.
Õed
Vennad on mul Casanova ja Cliff. Cliff elab meie ema juures.

Vennad
Mind toodi peale pikka sõitu

ja vahepeatusi FendaF-is, kus ma sain omale ise närikaid valida, CircleK-s, kus mulle tutvustati burksi maitseid ja peale tulevast uut kodu, kus on suur tiik ja poolik maja Võrumaale Kasaritsa külla. Siin oli elanud ennem üks minu sugulane Wunderstern Janeta.

Praeguseks olen ma elanud siin peaaegu neli nädalat ja uuel nädalal on mul sünnipäev. Ma olen juba päris palju kasvanud. Ma olen hambusse saanud erinevaid toredaid maiuseid, ma olen käinud oma pererahvaga tööl nii ehitusfirmas kui ka lasteraamatukogus. Sel nädalal tehti aga üks suurem reis Virumaale. Ööbisin hotellis ja no usute või mitte aga sain tuttavaks ühe koeraga, kelle nimi on Paula ja kes aasta lõpupoole püüab saada lugemiskoeraks.


Vahva! Ta lubas pikalt mul enda peale kisada ja ei teinud teist nägugi. Lõpuks saime sõpradeks ja mu perenaine jagas meile maiustusi. Virumaal käisin ma ka kaevandusmuuseumis.
Ma loodan, et mul saab olema siin tore elu :)